VIDEO: Bărbatul care ar fi ucis un pensionar din București, a fost prins de polițiști în timp ce făcea live pe Facebook

Bărbatul suspectat că ar fi ucis un pensionar imediat ce acesta a scos banii dintr-un bancomat din București, a fost prins de polițiști în timp ce făcea Live pe Facebook.

Aug 17, 2021 - 22:34
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Bărbatul care ar fi ucis un pensionar din București, a fost prins de polițiști în timp ce făcea live pe Facebook

În live-ul de pe Facebook se vede cum suspectul se filmează în timp ce ascultă muzică şi fumează. Acesta se ridică după ce aude zgomot la uşă, însă ulterior este pus la pământ de trei luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale.

La data de 15.08.2021, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat de 45 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie urmată de decesul victimei.

În fapt, la data de 14.08.2021, in jurul orei 00.00, Poliția Capitalei a fost sesizată de către un spital de urgență cu privire la faptul că la camera de gardă a fost adus, în stare de inconștiență, cu leziuni la nivelul capului, un bărbat neidentificat, găsit în proximitatea unei stații de autobuz din sectorul 3. În cursul nopții bărbatul a decedat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, care au desfășurat un complex de activități în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs vătămarea și ulterior decesul persoanei.

În urma mai multor audieri a fost identificată persoana vătămată, iar prin intermediul unui membru al familiei sale s-a reușit stabilirea traseului urmat de victimă în ziua de 13 august.

De asemenea, din exploatarea unor informații, precum și din vizionarea unor imagini surprinse de camerele de supraveghere a rezultat că bărbatul de 72 de ani a retras mai multe sume de bani de la o agenție bancară, iar la acel moment avea asupra sa mai multe bunuri personale care nu au mai fost găsite la momentul în care a fost descoperit inconștient.

În urma exploatării unor informații, precum și din coroborarea mai multor mijloace de probă, au fost identificate două persoane care intraseră în posesia unui bun ce aparținea victimei, iar în urma audierii acestora a rezultat că le fusese vândut de un bărbat, din același cartier, cunoscut doar în baza unui prenume.

S-a stabilit identitatea acestuia, iar în baza probatoriului administrat, în dimineața de 15 august 2021, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție la domiciliul acestuia, în sectorul 3.

În locuință au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă. Bărbatul fost condus la audieri, procurorul criminalist dispunând reținerea sa, ulterior instanța admițând propunerea de arestare preventivă.

Sursa: Ziare.com