VIDEO: Angelina Jolie, vizită umanitară în Ucraina - Actrița a fost dusă într-un adăpost antiaerian din Lvov

Într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare, actrița Angelina Jolie poate fi văzută zâmbind și făcând cu mâna fanilor în timp ce se afla într-o cafenea în Lvov, scrie The Guardian. Actrița s-a aflat în Ucraina pentru a vizita copiii afectați de război și pentru a cunoaște organizațiile locale care lucrează pentru a-i proteja, scrie BBC. Vizita actriței în Ucraina nu a fost lipsită de emoţii: la un moment dat au pornit sirenele care anunţă de obicei raidurile aeriene, aşa că Angelina a fost dusă la adăpost.

Mai 1, 2022 - 12:19
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Angelina Jolie, vizită umanitară în Ucraina - Actrița a fost dusă într-un adăpost antiaerian din Lvov
Foto: Captură Video Twitter

Videoclipul, care o înfățișează pe Jolie dând un autograf pe o bucată de hârtie și făcând semn către cameră, a fost postat pe Facebook de ucraineana Maya Pidhorodetska și de atunci a avut peste 19.000 de distribuiri.

Deputata ucraineană Inna Sovsun a scris pe Twitter, distribuind imaginile, că Angelina Jolie a venit în Ucraina ca ambasador UNICEF pentru a ajuta ucrainenii afectați de războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

Mulțumesc. Ucrainenii o apreciază foarte mult”, a scris ea.

La un moment dat, în timp ce alarmele antiaeriene se aud sunând insistent, Angelina Jolie este întrebată dacă îi este frică, iar cineva din staff-ul ei răspunde că nu, că este în regulă.

Angelina Jolie a ajuns, sâmbătă, în Ucraina. Actrița, ambasador onorific al Agenției ONU pentru Refugiați, a fost văzută prima oară într-o cafenea din Lvov, unde a stat puțin de vorbă cu cei din jur.

A vizitat apoi mai mulţi copii ucraineni internați într-un spital din oraș şi a discutat cu voluntarii și oficialii care îi ajută.

Prezența sa a fost o surpriză plăcută, iar Angelina Jolie nu i-a refuzat pe cei care au dorit să aibă ca amintire o fotografie cu ea.