VIDEO: Ancheta în cazul miliardarului prins cu 400 de km/h pe o autostradă din Germania a fost finalizată: „Nimeni n-a fost în pericol”

Procurorii germani au închis, fără niciun vinovat, ancheta din dosarul unui miliardar ceh cercetat după ce s-a filmat conducând cu 417 km/h pe o autostradă din Germania.

Mai 17, 2022 - 09:09
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Ancheta în cazul miliardarului prins cu 400 de km/h pe o autostradă din Germania a fost finalizată: „Nimeni n-a fost în pericol”
Foto: Captură Video Youtube

Potrivit adevarul.ro, miliardarul ceh Radim Passer (58 de ani) s-a filmat în timp ce conducea cu viteza de 417 kilometri la oră pe o autostradă în Germania.

Ulterior, Parchetul din oraşul german Stendal, landul Saxonia-Anhalt, a deschis o anchetă. La volanul unui Bugatti Chiron, Passer a condus autostrada germană A2 cu 417 kilometri la oră, iar poliţiştii l-au suspectat că a participat la o cursă rutieră ilegală. Passer a fost ameninţat cu închisoarea, dar la începutul lunii mai, procurorul a încheiat ancheta miliardarului din lipsă de probe, scriu cehii de la Blesk.cz.

Potrivit sursei citate, Poliţia nu a reuşit să demonstreze că Passer a comis o infracţiune, aşa că nu a fost acuzat. Anchetatorii nu au putut să demonstreze că miliardarul a avut un comportament iresponsabil în traficul rutier şi că a încercat să atingă „cea mai mare viteză posibilă”.

Parchetul a mai remarcat că autostrada era aproape goală şi vizibilitatea era bună, adăugând că nimeni nu a fost pus în pericol.