VIDEO: Ambulanţă cu girofar pornit, oprită de un poliţist, pentru a face loc de trecere unei coloane oficiale, în Chișinău

Un moment controversat s-a petrecut, vineri, pe o stradă din capitala Moldovei, când o ambulanță cu girofarul pornit a fost oprită pentru a face loc unei delegații oficiale, care pare a fi cea a miniştrilor din guvernele Moldovei şi României.

Feb 12, 2022 - 11:22
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Ambulanţă cu girofar pornit, oprită de un poliţist, pentru a face loc de trecere unei coloane oficiale, în Chișinău
Foto: Captură Video

Ambuanța a fost oprită pe o stradă din zona spitalului de urgenţă din Chișinău.

Cu toate că ambulanța avea girofarul pornit, aceasta a fost oprită de un poliţist şi pusă să aștepte, pentru că din față venea o coloană oficială de mașini despre care cei de la piataauto.md scriu, potrivit Gândul.ro, că era delegația miniştrilor din guvernele Moldovei şi României.

Poliţistul i-a făcut semn la un moment dat şoferului de pe ambulanţă să oprească girofarul, probabil pentru a nu „deranja” coloana, iar şoferul s-a conformat.

Premierul Nicolae Ciucă a participat vineri, la Chișinău, la o ședință comună a Guvernelor României și Republicii Moldova, alături de omologul său Natalia Gavrilița.

În discursul său, Ciucă a declarat că îl bucură faptul că a găsit la Chișinău acum „cea mai mare deschidere” pe care au înregistrat-o până în prezent relațiile bilaterale.