VIDEO: Agentul care spăla mașina șefului Poliției Locale din Bârlad a fost avansat în funcție - Cum au fost umiliți cei care au făcut publică povestea

După ce presa locala din Vaslui a dezvăluit activitățile angajaților Poliției Locale Bârlad în timpul programului, apar noi informații privind avansările din cadrul instituției.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Agentul care spăla mașina șefului Poliției Locale din Bârlad a fost avansat în funcție - Cum au fost umiliți cei care au făcut publică povestea

Polițiștii care au avut curaj să arate opiniei publice cum funcționează Poliția Locală Bârlad au fost retrogradați din funcții, iar în locul lor au fost puși agenții “de casă”, care execută întocmai ordinele venite de sus.

Un astfel de exemplu este polițistul care mai ieri spăla mașina directorului Chelaru și care azi a ajuns șeful Biroului Rutier.

Fostul șef al Biroului Rutier, care se află în conflict deschis cu directorul Vasile Chelaru, a fost retrogradat, dar nu în cadrul aceluiași Birou, așa cum poate era firesc, ci la Ordine Publică.

Și pentru ca umilința să fie și mai mare, acesta este pus să facă doar patrulă pedestră, deși Poliția Locală are suficiente mașini pentru toți agenții.

Iar dacă “dușmanii” lui Chelaru sunt trimiși la munca de jos, cei care îi cântă în strună sunt promovați pe locuri călduțe și bine plătite. Este și cazul agentului care mai ieri spăla mașina personală a directorului și care în urma reorganizării ar fi fost numit ca șef al Biroului Rutier, relatează Vremea Nouă și Ziare.com.