Vasul cu peste 1000 de mașini noi, de lux la bord, s-a scufundat în Oceanul Atlantic

Vasul comercial ”Felicity Ace” s-a scufundat în Atlantic, la circa 46 de kilometri de apele teritoriale ale Portugaliei. Cargobotul transporta mii de bolizi de lux, printre care 1.100 de mașini Porsche și 189 de Bentley, potrivit Ziare.com.

Urmărește-ne peGoogle news
Vasul cu peste 1000 de mașini noi, de lux la bord, s-a scufundat în Oceanul Atlantic
Sursa foto: Marina Portugheză

Vasul comercial ”Felicity Ace”, care transporta mașini de lux (Porsche, Bentley, Audi, Lamborghini), s-a scufundat în Oceanul Atlatic, anunță Marina Portugheză.

În timpul remorcării, începută pe 24 februarie, nava și-a pierdut stabilitatea și s-a scufundat marți, 1 martie, la aproximativ 25 de mile marine, echivalentul a 46 de kilometri, în afara limitei zonei economice al Portugaliei, într-o zonă a cărei adâncime este în jur de 3.000 de metri.

La bordul vasului se aflau 1.100 de mașini Porsche și 189 de Bentley, scrie BBC, care citează companiile producătoare ale acestor autovehicule. Pagubele înregistrate de Volkwagen se ridică la circa 155 de milioane de dolari, conform sursei citate.

Alături de acestea erau încărcate sute de mașini Lamborghini, Audi.

Valoarea tuturor mașinilor transportate de vasul comercial a fost estimată la 401 milioane de dolari, scrie independent.co-uk, citat de Ziare.com.

Sursa: Ziare.com