Val de critici pe internet la adresa actriței Emily Ratajowski, după ce a postat poze cu bebelușul ei: „Îl ține ca pe un sac de cartofi“

Emily Ratajowski se confruntă cu un val de critici, după ce a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care își ține bebelușul în brațe. Mulți dintre urmăritorii vedetei contestă competența parentală a acesteia, acuzând-o că își ține fiul ca „pe un sac de cartofi”.

Iun 11, 2021 - 15:09
Urmărește-ne peGoogle news
Val de critici pe internet la adresa actriței Emily Ratajowski, după ce a postat poze cu bebelușul ei: „Îl ține ca pe un sac de cartofi“

Emily Ratajowski, în vârstă de 30 de ani, a publicat mai multe fotografii în care își ține băiețelul în brațe. Printre vedetele care au criticat-o se numără și Piers Morgan, un jurnalist britanic: „Nu așa se ține în brațe un bebeluș, iar milioanele tale de urmăritori nu ar trebui să fie încurajați să facă asta”, potrivit publicației indy100.com.

Într-o altă postare pe Instagram, modelul s-a filmat în timp ce bea un pahar vin. Câteva ore mai târziu s-a filmat alăptându-și bebelușul, iar criticile nu s-au lăsat așteptate. „Sper că nu alăptezi, după ce ai consumat alcool”, este doar unul dintre comentarii. Alți urmăritori susțin că vedeta își tratează fiul ca pe un accesoriu.

Ratajowski a fost nevoită să șteargă comentariile numeroase de la fotografii, mai ales după ce mesajul lui Piers Morgan a devenit viral pe Twitter, fiind redistribuit de peste 2.000 de ori.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)