Un șofer de TIR român și-a sufocat colegul de echipaj și l-a atacat cu un cuțit, într-o parcare din Austria

Doi șoferi români, colegi de echipaj, s-au luat la ceartă în cabină într-o parcare din Austria, unde opriseră să se odihnească, iar cel mai tânăr dintre ei l-a atacat cu un cuțit pe celălalt, fiind apoi arestat, relatează cotidianul austriac Krone.

Urmărește-ne peGoogle news
Un șofer de TIR român și-a sufocat colegul de echipaj și l-a atacat cu un cuțit, într-o parcare din Austria

Sâmbătă seara, o dispută între doi șoferi de camion români a escaladat, într-o parcare de pe autostrada din Ilz (cartierul Hartberg-Fürstenfeld).

Cel mai tânăr șofer, în vârstă de 40 de ani, a scos un cuțit de bucătărie și și-a amenințat colegul de 55 de ani că îl va ucide.

Rănit și speriat, acesta a fugit și a alertat poliția.

Când au sosit polițiștii, suspectul dormea ​​în cabină și, după ce l-au trezit, agenții au descoperit că românul era foarte beat.

Scandalul a pornit sâmbătă seara în cabina camionului celor doi români, imediat după ce s-au oprit pentru timpul legal de odihnă.

După ce s-au certat, s-a ajuns la scene violente și cel mai tânăr dintre români și-a sufocat colegul mai în vârstă, apoi a scos un cuțit de bucătărie și l-a amenințat cu moartea. Victima a scăpat din cabină, agresorul l-a lovit cu piciorul în spate, astfel că bărbatul de 55 de ani a căzut și s-a rănit la mână.

A reușit apoi să alerteze poliția.

Polițiștii l-au arestat pe bărbatul de 40 de ani, dar acesta nu a mărturisit faptele la interogatoriu.

Potrivit Libertatea.ro, colegul său a fost tratat la spital, în ambulatoriu, pentru rănile suferite.