Un român și-a înjunghiat un conațional în Spania, pentru că nu a adus destulă băutură la petrecere

Un român, 43 de ani, a fost arestat de poliția din Coslada, oraș de lângă Madrid, unde se estimează că aproape 20% din populație de circa 100.000 de suflete este de origină română. Acesta este acuzat că a rănit grav un conațional, în timpul unei petreceri, scrie publicația El Mundo, citată de Știri Diaspora și Libertatea.ro.

Urmărește-ne peGoogle news
Un român și-a înjunghiat un conațional în Spania, pentru că nu a adus destulă băutură la petrecere
Pixabay

Mai multe persoane s-au adunat la o petrecere într-un apartament din Coslada, pe 6 ianuarie, iar unul dintre bărbați a fost trimis să cumpere băutură de la un magazin.

Când a revenit, pe fondul consumului deja mare de alcool, un amic l-a certat că nu a adus „suficientă bere” ca să le ajungă „pentru toată ziua”, astfel că s-a declanșat scandalul.

Cei doi români s-au luat la bătaie, iar bărbatul de 43 de ani l-a înhunghiat pe celălalt în braț și i-a provocat o rană gravă.

Victima a început să sângereze, așa că prietenii au sunat imediat la Poliție și la 112.

Primii sosiți au fost agenți ai Poliției Naționale și Municipale, care au reușit să-i ofere primul ajutor victimei, oprindu-i sângerarea.

Ulterior, au sosit medicii, care l-au tratat pe rănit și l-au transferat, în stare gravă, la Spitalul La Princesa din Madrid.

Polițiștii l-au reținut pe presupusul agresor, notează Libertatea.