Un primar din Vaslui a fost găsit mort în clinica în care se internase pentru a-și trata depresia

Primarul Cristi Spridon, din comuna Pogana, Vaslui, s-a sinucis. Edilul era internat într-o clinică de specialitate din Alba Iulia, suferind de depresie.

Sep 18, 2021 - 18:23
Urmărește-ne peGoogle news
Un primar din Vaslui a fost găsit mort în clinica în care se internase pentru a-și trata depresia

El s-a sinucis chiar în clinică, conform Vremea Nouă. 

Edilul era căsătorit și avea doi copii, un băiat și o fată.

Spiridon, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit fără viață, vineri seara, în salonul în care fusese internat într-o clinică privată din Alba Iulia.

Cadrele medicale au sunat la 112, iar la clinică a ajuns un echipaj SMURD. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Cristi Spiridon a fost ales ca primar, la primul mandat, la alegerile locale din 2020. După numai un an de mandat, acesta a început să sufere de depresie.

Spiridon a absolvit Facultatea de Zootehnie la Iași, după care s-a specializat la Școala Superioară de Agricultură „Marcelline” din Lausanne.

După absolvirea acestei școli, el s-a întors în Vaslui, unde și-a deschis o afacere în acest domeniu. Deși primise recent o ofertă de muncă în Canada, Cristi Spiridon a decis să rămână în țară, pentru a-și urma visul.

Presa locală notează că edilul era foarte încântat la începutul mandatului și că voia să dezvolte zona cu fonduri europene și cu investiții private.