Un primar din județul Suceava este dat dispărut de două zile - Soția lui a anunțat Poliția

Primarul comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric, în vârstă de 47 de ani, a ieșit luni la amiază din primărie și de atunci n-a mai fost văzut. Secretarul comunei, Cornel Florean, a declarat că nimeni nu știe ce s-a întâmplat.

Iun 9, 2021 - 16:34
Urmărește-ne peGoogle news
Un primar din județul Suceava este dat dispărut de două zile - Soția lui a anunțat Poliția

„Luni, pe la ora 14.00, a plecat de la primărie. Ieri n-a venit, azi n-a venit, n-a făcut cerere de concediu, nu și-a delegat atribuțiile, nimic. Nimeni nu știe ce este cu el. Am înțeles că soția a anunțat și la poliție că a dispărut. Situația e confuză total”, a spus secretarul.

Acesta a afirmat că nu știe ca primarul să fi avut probleme de sănătate sau de altă natură și că „nu este omul care să încurce lucrurile”. „Casă, serviciu și atât”, a subliniat secretarul.

Conform unor informații, mașina primarului Lavric este în parcarea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava și acesta ar fi plecat marți cu avionul de Roma.

Conform informațiilor citate de Ziarul de Iași, în urmă cu circa două săptămâni, la o ședință de consiliu local primarul PSD Toader Adrian Lavric a avut un schimb de cuvinte mai dur cu consilierul local USR Silvestru Balan, iar după ședință l-ar fi lovit pe Balan, în fața primăriei.

Consilierul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost internat.

Personalul de pe ambulanță l-a diagnosticat pe Silvestru Balan cu traumatism cranian și contuzie de coloană lombară.