Un pompier și doi amici rămân în arest preventiv pentru încă o lună, după ce au sechestrat, bătut și umilit o femeie din Oradea

Cei trei tineri din Bihor care, la începutul lunii octombrie, au sechestrat, bătut şi umilit o femeie, ar putea rămâne în arest preventiv încă o lună. Tribunalul Bihor a prelungit măsura dispusă pe numele lor cu încă 30 de zile.

Urmărește-ne peGoogle news
Un pompier și doi amici rămân în arest preventiv pentru încă o lună, după ce au sechestrat, bătut și umilit o femeie din Oradea
Sursa foto: Adevărul.ro

Decizia a fost luată, vineri, la propunerea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, în aceeaşi zi în care instanţa dezbătea cererea de revocare a măsurii, înaintată de avocaţii tinerilor, solicitare care a fost respinsă.  

Încheierea de arestare a Tribunalului Bihor poate fi contestată, verdictul final urmând să fie pronunţat la Curtea de Apel Oradea.  

Cei trei tineri - fraţii Andrada şi Florin Costa, respectiv pompierul Cătălin Butuc, au fost arestaţi preventiv pe 10 octombrie, după ce, cu o zi mai devreme, au sechestrat şi umilit o femeie din Oradea, despre care cei doi fraţi bănuiau că ar fi avut o relaţie cu tatăl lor.  

Victima, contabilă la firma condusă de tatăl celor doi fraţi, a fost chemată la biroul societăţii din satul bihorean Ortiteag din comuna Măgeşti, sub pretextul că au nevoie de ajutorul ei, unde a fost ţinută sechestrată câteva ore.

Cei trei i-au luat telefonul, i-au pus un căluş în gură, i-au legat mâinile şi picioarele cu curele, au dezbrăcat-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i şi genele şi sprâncenele, au bătut-o, iar în final au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în sat la mama ei, aruncând-o în curtea imobilului.  

Ancheta în caz este desfăşurată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

Sursa: Adevărul.ro