Un polițist de frontieră din Botoșani a fost reținut - Bărbatul este acuzat că a abuzat sexual o minoră

Polițistul de Frontieră din Botoșani, angajat în sistem de mai bine de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore, acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră, scrie ziarul local Monitorul de Botoșani, citat de Libertatea.ro.

Urmărește-ne peGoogle news
Un polițist de frontieră din Botoșani a fost reținut - Bărbatul este acuzat că a abuzat sexual o minoră
Foto: Poliția de Frontieră

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost reținut de polițiști în urma unei sesizări penale urmată de o percheziție domiciliară, bărbatul aflându-se în prezent în custodia poliției.

Anchetatorii nu au oferit foarte multe detalii legate de acest caz.

„Cercetările sunt desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, cazul fiind la urmărirea penală proprie a procurorului”, a transmis Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

La rândul lor, procurorii au refuzat să ofere orice date legate de acest caz.

Având în vedere caracterul faptelor și persoana vătămată, la acest moment nu vă putem oferi niciun fel de informații”, a precizat pentru „Monitorul de Botoșani” Ionuț Marius Țifachi, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Agentul lucra la poliția de frontieră de mai bine de 15 ani.

În cursul zilei de sâmbătă, Judecătoria Botoșani a dispus arestarea preventivă a bărbatului sub acuzațiile de act sexual cu un minor, șantaj, hărțuire și violarea vieții private. Decizia instanței a fost contestată deja la Tribunal, însă polițistul de frontieră a rămas în arestul Inspectoratului de Poliție Județean.