Un pensionar din Argeș a fost găsit mort în fântâna din curte

Un pensionar din Argeş a fost găsit, marţi, mort în fântâna din curtea propriei gospodării. Poliţia va deschide un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Urmărește-ne peGoogle news
Un pensionar din Argeș a fost găsit mort în fântâna din curte

Polităştii şi pompierii din Curtea de Argeş au fost sesizaţi marţi cu privire la un barbat căzut în fântână, posibil decedat.  

"Pompierii au intervenit în Curtea de Argeş, strada Marina, pentru extragerea unui bărbat, posibil decedat, căzut într-o  fântână cu diametrul de aproximativ 80 cm şi adâncimea apei de circa 1,5 m", precizează ISU Argeş.  

Bărbatul a fost scos din fântână fără suflare.  

"Bărbatul a fost declarat decedat. Din primele verificări, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au identificat persoana ca fiind un bărbat de 69 de ani, din Curtea de Argeş, care se afla în fântâna din curtea locuinţei", precizează IPJ Argeş.  

Nu se cunosc, deocamdată, circumstanţele în care a avut loc tragedia.  

Omul locuia singur şi era cunoscut cu probleme de sănătate.   

"În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut", mai precizează IPJ Argeş.