Un ofiţer SAS de 34 de ani, din cadrul IPJ Dolj, a fost găsit mort în subsolul blocului în care locuia

Primele informaţii după ce un ofiţer de la trupele speciale, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit mort în subsolul blocului unde locuia arată că bărbatul s-ar fi sinucis. Lângă trupul neînsufleţit a fost descoperit un flacon de medicamente.

Un ofiţer SAS de 34 de ani, din cadrul IPJ Dolj, a fost găsit mort în subsolul blocului în care locuia

Potrivit Adevărul.ro, Mihai Olaru activa în cadrul IPJ Dolj de zece ani.

În luna septembrie, se transferase la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, la departamentul pirotehnic.

În urmă cu câteva zile, ofiţerul a cerut câteva zile de concediu.

Cea care a sesizat că ceva este în neregulă a fost chiar mama bărbatului, care nu-l mai găsea de două zile. „Mama ofiţerului a spus că fiul ei este de negăsit, îl sună încontinuu şi nu răspunde. Cei doi locuiau împreună", au povestit colegii poliţistului, potrivit Adevărul.ro.

Poliţiştii au început căutările imediat. Trupul neînsufleţit al colegului lor a fost găsit în subsolul blocului unde locuia. „Nu ne vine să credem. Ultima perioadă a fost, e adevărat, grea pentru el. Îi murise tatăl, divorţase, avusese o altă relaţie, se despărţise şi de a doua femeie. Cel mai probabil, a suferit o depresie", au declarat colegii ofiţerului.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul nu prezintă urme de violență pe corp. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Municipal Filantropia, fiind dispusă efectarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, Mihaela Sadoveanu, citată de craiovaforum.ro.

Politistii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.