VIDEO: Un mire din Bihor a ajuns la spital cu coloana fracturată, după ce prietenii l-au aruncat în aer și apoi l-au scăpat

Cea ce trebuia să fie cea mai fericită seară din viața lui s-a dovedit a fi una de coșmar pentru un bărbat din Băile Felix. Chiar la nunta sa, prietenii l-au scăpat din brațe și a ajuns la spital cu coloana fracturată în două zone.

Sep 18, 2021 - 21:10
Sep 18, 2021 - 21:26
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Un mire din Bihor a ajuns la spital cu coloana fracturată, după ce prietenii l-au aruncat în aer și apoi l-au scăpat
sursa foto: Știrile ProTV

După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat o dată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru Bihorjust, mirele Liviu Filimon.

Problema a fost că nuntasii l-au luat pe mire și l-au pus pe un scaun până la venirea medicilor. “Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos”, a mai spus mirele.

El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Oradea și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate.

Bărbatul a suferit două fracturi grave la două vertebre și spune că își poate mișca mâinile, dar nu și picioarele, fiind imobilizat la pat.

Nunta a continuat după incident.

Știrile ProTV, Bihorjust