Un militar a fost înjunghiat vineri seara, pe o stradă din Huși

Bărbatul de 43 de ani a reușit să ajungă acasă, la soția sa, care a cerut imediat ajutor la 112. Atacul ar fi avut loc în urma unui conflict spontan.

Oct 9, 2021 - 13:06
Urmărește-ne peGoogle news
Un militar a fost înjunghiat vineri seara, pe o stradă din Huși

Medicii de pe ambulanță l-au găsit pe militar conștient și coerent, având "o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng în zona retroclaviculară".

"S.A.J. Vaslui a intervenit în localitatea Huși pentru un bărbat în vârstă de 43 de ani, care a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. Echipajul l-a găsit la domiciliu, conștient și coerent, dar cu o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng, în zona retroclaviculară. După acordarea primului ajutor, aceasta a fost transportat la Spitalul Huși", a transmis SAJ Vaslui, vineri seară, într-un comunicat citat de observatornews.ro.

Ulterior, militarul a fost transferat în șoc hemoragic la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Potrivit polițiștilor vasluieni, militarul de 43 de ani a fost înjunghiat în zona străzii 1 decembrie din Huși. În urma verificărilor, oamenii legii au săltat doi indivizi cu vârste de 38 și 19 ani. Ultimul dintre ei este propus pentru arestare preventivă.

"Ieri seară, 8 octombrie 2021, la ora 20.15, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie in vârstă de 50 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași seară, soțul său, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiat în zona gâtului de către autori necunoscuți. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Municipal Huși și ulterior transferată la o unitate medicală din mun. Iași, în stare stabilă. Agresiunea s-ar fi produs în municipiul Huși, în zona străzii 1 decembrie. La fața locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta sesizată și dispunerea măsurilor legale.

Au fost identificate și conduse la sediul Poliției Municipiului Huși 2 persoane, bărbați în vârstă de 38 și 19 ani, ambii din Huși, pentru efectuarea de cercetări. În cauză, sunt efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe", informează IPJ Vaslui, potrivit observatornews.ro.

Potrivit unor surse, miliatrul ar fi fost înjunghiat în urma unui conflict spontan, după ce s-ar fi luat la ceartă cu alte două persoane. Toți trei ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

La un moment dat, bărbatul de 43 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului. Rănit și plin de sânge, militarul a reușit să ajungă până acasă, acolo unde soția a cerut ajutorul la 112.