Un consilier local din Italia a fost filmat în timp ce-și împușca partenerul de afaceri

Un consilier local italian în vârstă de 48 de ani a fost filmat în timp ce trage cu pistolul în partenerul său de afaceri. Bărbatul, care are 71 de ani, a fost ranit și se află acum în spital. Atacatorul a fost arestat.

Un consilier local din Italia a fost filmat în timp ce-și împușca partenerul de afaceri

Potrivit reppublica.it, agresorul a tras de patru ori asupra partenerului de afaceri, însă din fericire doar un glont l-a atins pe acesta.

Cei doi gestionau o firmă de pompe funebre.

Gaetano Aronica a fost ales în consiliul local din Licata în anul 2018, după ce a candidat din partea partidului condus de Matteo Salvini, Liga Nord.

Organizația politică a anunțat printr-un comunicat că deși a fost ales din partea partidului, acesta nu a făcut niciodată membru.

Partenerul de afaceri al italianului a fost atins de un singur glonț, în mână și va ieși din spital în mai puțin de o lună, anunță presa italiană. Disputa provocată de neînțelegerile din afaceri i-a adus consilierului un dosar penal cu patru capete de acuzare, dintre care cele mai importante sunt tentativă de omor și deținerea ilegală a unei arme de foc.

Consilierul și-a împușcat partenerul de afaceri la câțiva metri de sediul primăriei, acolo unde, cu câteva ore înainte, a avut loc o ședință a consiliului local la care a participat și Aronica.