Un bărbat rănit după un conflict cu mai multe persoane, într-un club din Mamaia, a refuzat să dea detalii polițiștilor

Un bărbat de 24 de ani a fost agresat într-un club din Mamaia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui conflict cu patru persoane, fiind rănit la braţ. Bărbatul nu a depus plângere şi a refuzat să dea poliţiştilor informaţii despre incident.

Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat rănit după un conflict cu mai multe persoane, într-un club din Mamaia, a refuzat să dea detalii polițiștilor
Foto: imagine cu caracter ilustrativ

Reprezentanții IPJ Constanţa au informat că poliţişti ai staţiunii Mamaia s-au sesizat sâmbătă, în jurul orei 3:15, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din staţiunea Mamaia, avea o rană la braţ.

“Conform primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-ar fi bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător. Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment şi refuză să dea alte date sau informaţii cu privire la incident”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, portul şi folosirea fără drept de arme albe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.