Un bărbat din Suceava a sunat la 112 să ceară ajutor, pentru că era bătut de soție

Un bărbat de 41 de ani din comuna suceveană Vama a sunat, miercuri, în jurul orei 11:00, la 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei, după ce soţia a început să îl bată. Cei doi se află în proces de divorţ și au început să se certe, dar totul a degenerat și, la un moment dat, femeia a început să îl bată.

Mai 27, 2022 - 21:14
Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat din Suceava a sunat la 112 să ceară ajutor, pentru că era bătut de soție
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Un echipaj al Poliţiei s-a deplasat imediat la faţa locului şi l-au salvat pe bărbatul agresat de soţie.

Miercuri, 25 mai, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin 112, de către un bărbat din localitate în vârstă de 41 ani, care a reclamat că soția lui de 35 de ani l-a agresat fizic. Polițiștii au făcut cercetări și au stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 11:00, pe fondul unei dispute verbale cu soția sa, cauzată de neînțelegeri familiale și de faptul că cei doi se află în proces de divorț, aceasta l-a agresat fizic, l-a zgâriat pe gât și l-a împins pe scările care fac accesul în casă. A fost aplicat formularul de risc, fiind întrunite condițiile pentru eliberarea ordinului de protecție provizoriu, însă bărbatul a declarat faptul că nu solicită eliberarea ordinului de protecție provizoriu împotriva soției sale”, se arată într-o informare a Poliţiei, citată de presa locală.

Ulterior, victima a fost sfătuită să se adreseze la un cabinet medico-legal, în vederea eliberării unui certificat medico-legal pentru rănile suferite.

Mai mult, bărbatul a formulat plângere penală împotriva soției sale așa încât s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”, potrivit Gândul.ro.