Un bărbat din Italia și-a zidit mama moartă în dormitor și a continuat să-i încaseze pensia timp de doi ani

Un bărbat în vârstă de 50 de ani şi-a zidit mama moartă în dormitorul casei, pentru a-i lua pensia. Individul a fost dat pe mâna poliției chiar de iubită, după ce a încasat de pe urma bătrânei nu mai puțin de 1.700 de euro pe lună, timp de doi ani de zile.

Un bărbat din Italia și-a zidit mama moartă în dormitor și a continuat să-i încaseze pensia timp de doi ani

Femeia a murit în 2019 din cauze naturale, după cum susține fiul său, iar acesta i-a înfășurat cadavrul în plastic, apoi l-a zidit într-un dulap din dormitor folosind lut și bucăți de lemn. Scopul a fost să continue să încaseze pensia lunară de 1.700 de euro a femeii, ceea ce a reușit să facă încă doi ani.

Bărbatul nu avea cazier și a fost denunțat la poliție de partenera sa. El e fost reținut pentru ascunderea unui cadavru și fraudă în formă continuată. Femeia s-a dus la poliție și a spus: "Este un cadavru în casa noastră", potrivit Corriere Della Sera, fără să știe că trupul era acolo din 2019.

Partenera s-a dus la poliție după ce bărbatul de 50 de ani acesta i-a mărturisit ce a făcut. El i-a spus că după moartea mamei sale, care s-ar fi petrecut din cauze naturale în noiembrie 2019, a decis să-i ascundă cadavrul pentru a continua să-i încaseze pensia. Operațiunea de zidire a cadavrului s-a petrecut la câteva zile după moartea femeii.

După sosirea poliției la locuință, bărbatul a mărturisit și în fața acestora ce a făcut, explicând cum a introdus cadavrul în pungi, apoi a folosit lut și lemne pentru a-l ascunde în dulap.

Locuința a fost sechestrată de autorități, iar polițiștii au pus sechestru și pe conturile bărbatului de 50 de ani.

Digi24