Un bărbat din Brăila a făcut infarct după ce a primit factura de la gaz

Un bărbat din Brăila spune că a făcut infarct, după ce a aflat că trebuie să plătească 2.002 lei la gaze.

Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat din Brăila a făcut infarct după ce a primit factura de la gaz
Foto: Infobraila/ Pixabay

Potrivit ProTV, brăileanul și-a strigat nemulțumirea printr-un mesaj adresat site-ului local infobraila.ro.

“Vă scriu în legătură cu facturile de gaz primită ieri. Este de speriat, în sensul că, pentru un consum aproape dublu față de luna noiembrie, s-a emis acum o factură de 10 ori mai mare. Vă dau exemplul meu, pentru un consum de 91 metri cubi luna trecută s-au plătit 283 de lei, iar acum, la 190 de metri cubi, trebuie să plătesc 2.000 de lei. Cum să plătesc eu această sumă, să fac rată la bancă? Dar lunile viitoare? Ce ne așteaptă?”, a scris bărbatul.

Acesta a mărturisit că a făcut infarct la scurt timp după ce a aflat cât trebuie să plătească la gaze. Medicii i-au salvat viața, însă l-au avertizat că nu trebuie să se mai supere.

“Soția mea a chemat Salvarea, că mi s-a făcut rău când văzut. Noi murim de foame în casă și ăștia își bat joc de noi! Medicii mi-au zis că am făcut infarct de supărare. Noroc că m-au dus la spital și mi-au dat ceva care a dizolvat, nu știu eu exact, dar mi-au zis să mă feresc de supărări. Cum să mă feresc de nenoricirea care se abate peste noi în fiecare zi?!”, a mai declarat brăileanul.

Sursa: ProTV