Un bărbat a primit interzis la un restaurant de tipul „mănânci cât poți”, pentru că mânca prea mult: „Când mănâncă picioare de porc, mănâncă o tavă întreagă”

Cunoscut sub numele de Mr. Kang, un vlogger chinez în domeniul culinar, bărbatul a declarat pentru Hunan TV că a fost interzis în restaurantul Handadi Seafood BBQ din orașul Changsha, China, după câteva ospețe de pomină, informează BBC, citat de Digi 24 și Libertatea.

Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat a primit interzis la un restaurant de tipul „mănânci cât poți”, pentru că mânca prea mult: „Când mănâncă picioare de porc, mănâncă o tavă întreagă”

De fiecare dată când vine aici, pierd câteva sute de yuani. Chiar dacă bea lapte de soia, poate să bea 20 sau 30 de sticle”, a declarat, revoltat, patronul restaurantului.

Când mănâncă picioare de porc, mănâncă o tavă întreagă. Iar la creveți, de obicei oamenii folosesc clești pentru a-i lua, însă el folosește un platou ca să-i ia pe toți”, a continuat patronul restaurantului.

De partea cealaltă, Mr. Kang se plânge că restaurantul îi discriminează pe cei care pot mânca mult.

Asta în condițiile în care, potrivit propriilor declarații, la prima vizită la restaurantul de tip mănânci-cât-poți, el a consumat, la o singură masă, 1,5 kg de picioare porc.

Cu altă ocazie a mâncat la același local între 3,5 și 4 kg de creveți.

Pot să mănânc mult, e asta o vină?”, s-a întrebat retoric Mr. Kang, adăugând că nu face risipă de mâncare.

Supărat că Mr. Kang îl duce la sapă de lemn, patronul restaurantului a anunțat că va interzice toți vloggerii în localul său.  

Povestea lui Mr. Kang s-a viralizat pe rețelele sociale din China, ajungând la peste 250 de milioane de vizualizări pe Weibo, iar opiniile sunt împărțite.

Unii spun că restaurantul nu ar trebui să fie de tipul mănânci-cât-poți dacă nu-și permite, în timp ce alții sunt solidari cu patronul. 

Libertatea, Digi24