Un bărbat a câștigat 1 milion de dolari, printr-un loz răzuibil primit de la un prieten

Un bărbat din Massachusetts, SUA, care suferise o operație la inimă și se afla în perioada de recuperare, a câștigat la loterie un premiu în valoare de 1 milion de dolari. Primise cadou lozul răzuibil de la un bun prieten.

Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat a câștigat 1 milion de dolari, printr-un loz răzuibil primit de la un prieten

Alexander McLeish a primit de la un prieten trei lozuri răzuibile împreună cu o felicitare cu un mesaj de însănătoșire grabnică, la începutul lunii trecute, scrie CNN.

Unul dintre cele trei lozuri i-a adus vestea cea buna: a câștigat al doilea premiu pus în joc, cel de 1 milion de dolari.

Potrivit unui comunicat de presă al Loteriei de stat din Massachusetts, există doar 10 câștigători în total pentru acea sumă pe lozul care costă 20 de dolari. Premiul cel mare este de 5 milioane de dolari.

Nu a fost prima dată când McLeish a câștigat cu un bilet oferit de prietenul său. În urmă cu câțiva ani, a câștigat 1.000 de dolari la un bilet de loterie pe care i l-a oferit același prieten, de ziua lui, potrivit oficialilor loteriei.

Americanul și-a revendicat vineri, 26 noiembrie, premiul de 1 milion de dolari. După reținerea taxelor, el a primit în mână 650.000 de dolari, potrivit comunicatului transmis de reprezentanții loteriei, mai scrie sursa citată de Ziare.com.