Un băiețel de 2 ani a comandat 31 de burgeri de pe telefonul pe care mama sa îl uitase deblocat

Un pachet cu 31 de burgeri. Asta i-a adus la ușă curierul unei femei din Texas. Chiar dacă pentru început a fost nelămurită și a vrut să refuze comanda, femeia a înțeles în scurt timp că fiul său în vârstă de 2 ani accesase aplicația unui celebru lanț de restaurante și plasase comanda consistentă.

Urmărește-ne peGoogle news
Un băiețel de 2 ani a comandat 31 de burgeri de pe telefonul pe care mama sa îl uitase deblocat
Foto: Unsplash/ Imagine cu caracter ilustrativ

Kelsey Golden, care lucrează în marketing media pentru o școală, lucra luni la anuarul școlii pe laptopul său. Într-un moment de neatenție, fiul său în vârstă de 2 ani a pus mâna pe telefon, a povestit femeia pentru CNN, potrivit Ziare.com.

Golden a explicat că fiului ei îi place să se joace cu camera foto de pe telefonul ei. „Îi place să se uite la reflexia lui”, a spus ea.

Dar de data aceasta, Barrett a luat telefonul în mână și a apăsat de mai multe ori pe ecran, apoi a început să îl balanseze ca și cum ar fi un roller coaster.

Apoi, mama lui a primit o notificare de la firma de catering la care obișnuia să comande sandvișuri pentru pachețelul pe care îl punea copiilor la școală că livrarea va dura mai mult decât de obicei.

„În momentul în care a sunat curierul, mă jucam pe verandă cu Barrett”, a spus ea. Surpriza a fost uriașă în momentul în care a văzut pachetul cu mâncare. Era o geantă termoizolantă plină cu 31 de cheeseburgeri.

La început, a spus Golden, a crezut că livratorul a greșit adresa și a fost gata să refuze comanda. „Apoi mi-am dat seama că Barrett se jucase cu telefonul meu și plasase fără să știe comanda”.

Pentru că nimeni din familia sa nu mănâncă cheesburgeri, femeia a decis să îi împartă vecinilor.

Comanda totală a ajuns la 91,70 dolari, în parte și pentru că băiețelul de 2 ani a lăsat un bacșiș „foarte generos”, de 25%.