Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Bacău

Pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină, luni, în pădurea din zona localității Buhoci din județul Bacău în urma unui apel care anunță un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni, au transmis reprezentanții IGSU.

Mar 28, 2022 - 18:40
Mar 28, 2022 - 21:06
Urmărește-ne peGoogle news
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Bacău
sursa foto: Ziarul de Iași, foto cu caracter ilustrativ

UPDATE 21:00:

Elicopterul SMURD Iaşi, care s-a deplasat în judeţul Bacău, întrerupe căutările şi se întoarce la bază.

Știre inițială:

Pompierii au fost anunțați de Romatsa cu privire la faptul că s-a primit un mesaj de alertă de pe costumul unui pilot de avion ultraușor, într-o zonă împădurită de la limita comunelor Buhoci și Ungureni, au transmis reprezentanții IPJ Bacău.

La fața locului  se deplasează 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de descarcerare și 1 SMURD. În acest moment, polițiștii efectuează căutări, împreună cu echipajele de pompieri.

Până în acest moment nu au fost oferite detalii despre starea pilotului sau despre alte victime.

Autoritățile spun că misiunea este în dinamică. Reprezentanții MApN au transmis că nu este vorba de o aeronavă militară.

În urmă cu două zile un pilot a murit în Ploiești, după ce avionul de acrobație în care se afla s-a prăbușit sâmbătă în comuna Târgșoru Vechi, județul Prahova.