Ucraina - Anglia 0-4

Anglia a jucat excelent și a învins-o cu 4-0 pe Ucraina în „sferturile” Euro 2020!

Iul 3, 2021 - 23:50
Iul 3, 2021 - 23:50
Urmărește-ne peGoogle news
Ucraina - Anglia 0-4

Naționala lui Southgate și-a respectat statutul de favorită și a trecut fără emoții de una dintre revelațiile de la Euro. Acum, Anglia revine pe Wembley pentru semifinala cu Danemarca. Și are șansa unui meci cu trofeul pe masă pe același stadion legendar din Londra!

Britanicii au arătat potențialul maxim la Roma și au deschis scorul cu ajutorul fotbaliștilor-vedetă din atac. Sterling, din flancul stâng, a tăiat în centru și a pasat excelent în „gaură” pentru Kane (4). Execuție fără preluare, din cădere, pentru „vârful” lui Spurs, care confirmă astfel reușita din optimile de finală cu Germania.

Apoi, gruparea din Albion a continuat să domine. Același Kane, cu capul, peste (29) și Rice, șut puternic din afara careului (33), n-au fost departe de 2-0. Ucraina a dat semne de viață spre finalul primului act. Pickford a tremurat la acțiunea lui Yarmolenko, blocat în ultimul moment de Mount (37).

Partea a doua a debutat cum nu se putea mai rău pentru ucraineni. Gol pe axa Manchester United - centrare Shaw, reluare, cu capul, Maguire, scos din ofsaid de rivalul de la City, Zinchenko (46).

Câteva zeci de secunde mai târziu, triunghiul Sterling-Shaw-Kane s-a soldat cu încă un gol în poarta lui Georgi Bushchan (50). Englezii au rămas sus, Ucraina, la pământ, nu a mai combătut. Henderson (63) a închis tabela pe Olimpico.

Gazeta Sporturilor