Trei bărbați au fost arestați preventiv, după ce au tâlhărit mai multe prostituate

Trei bărbaţi din judeţul Dâmboviţa au fost arestaţi preventiv de către un judecător de drepturi și libertăți, duminică 23 ianuarie, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce tâlhăreau două prostituate din Vâlcea, aceștia fiind suspectați că au comis aceleași fapte și în urmă cu o săptămână, la Brașov.

Urmărește-ne peGoogle news
Trei bărbați au fost arestați preventiv, după ce au tâlhărit mai multe prostituate

Judecătorii din Braşov au dispus, duminică, arestarea preventivă a trei bărbaţi din judeţul Dâmboviţa, cu vârste cuprinse între 24 şi 33 de ani, suspectaţi de patru infracţiuni de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată, victimele fiind prostituate.

Dosarul în acest caz a fost deschis de către poliţiştii braşoveni după ce, în data de 15 ianuarie, doi dintre cei trei au mers la locuinţa a două femei din municipiul Braşov, pentru a întreţine cu acestea relaţii sexuale contra cost.

Ameninţându-le cu cuţitul, cei doi le-au luat celor două prostituate banii pe care acestea îi aveau, respectiv 4.200 de lei şi mai multe obiecte de valoare, după care au dispărut, fiind aşteptaţi de un autoturism condus de o a treia persoană.

Cei trei au fost identificaţi de către poliţişti, iar săptămâna aceasta, vineri seară, au fost prinşi în timp ce tâlhăreau alte două femei care ofereau servicii sexuale pe bani, în judeţul Vâlcea.

Astfel, la data de 21 ianuarie 2022, în jurul orei 23.59, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, au surprins în flagrant delict persoanele anterior menţionate, imediat după ce, sub pretextul că ar fi interesaţi de servicii sexuale contracost, ar fi pătruns într-o locuinţă situată pe raza judeţului Vâlcea, unde ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi cu obiecte ascuţit înţepătoare două persoane de sex feminin şi le-ar fi sustras acestora suma de 2.800 lei. De asemenea, transportul la şi de la locul săvârşirii faptei a persoanelor bănuit, fiind realizat de către o a treia persoană”, a transmis Poliţia Braşov.

La instrumentarea acestui dosar au participat poliţişti din mai multe judeţe, precum şi ofiţerii Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.