Transferul dorit de Becali - Andrei Dumiter nu s-a înțeles cu FCSB

Gigi Becali s-a înțeles cu Sepsi pentru transferul extremei de 22 de ani, Andrei Dumiter, dar mutarea poate fi blocată de agentul jucătorului, Cătălin Sărmășan.

Iun 9, 2021 - 12:58
Urmărește-ne peGoogle news
Transferul dorit de Becali - Andrei Dumiter nu s-a înțeles cu FCSB

Sepsi și FCSB s-au înțeles privind transferul lui Dumiter pentru suma de 350.000 de euro, 20% dintr-un viitor transfer și împrumutul unui junior eligibil pentru regula U21, însă mutarea a intrat într-un blocaj.

Ce se întâmplă cu transferul lui Dumiter la FCSB

Florin Vulturar, agentul care i-a adus pe Alexandru Crețu și Stipe Vucur la FCSB, a fost implicat și el în discuțiile cu Sepsi și a dat detalii despre situația lui Dumiter.

„Eu am intermediat și transferul lui Dumiter. Hai să vă zic care a fost situația. Sepsi nu a vrut să se despartă de el până nu aveau înlocuitor, voia un jucător din Portugalia.

De trei săptămâni am discutat cu cei de la Sespi și în urmă cu câteva zile am ajuns la un acord între cluburi. S-au făcut actele, iar băiatul m-a căutat printr-un coleg de la Sepsi și mi-a spus că ar dori să-l ajut, că el nu mai are contract cu niciun agent.

S-au făcut actele și m-a sunat ca să-mi spună că are totuși un agent. I-am zis că nu e nicio problemă, dar nu știu unde s-a ajuns de aici... Nu pot să-mi dau seama. 

Fotbalistul era încântat de toate condițiile, era foarte fericit că pleacă la FCSB, a fost de acord cu totul. Dar dintr-o dată s-a rupt totul! E o problemă destul de complexă. Nu știu cum se poate debloca, jucătorul nu răspunde la telefon”, a spus Florin Vulturar la Pro X.

Ce-i propune FCSB lui Dumiter

Salariul lui Dumiter la Sepsi este de 4.500 de euro, iar saltul la FCSB i-ar putea dubla leafa. Din informațiile Gazetei, Gigi Becali e dispus să-i ofere 10.000 de euro lunar.

Faptul că plătește o sumă de transfer îl va determina însă pe patronul de la FCSB să aplice regula proprie, cu două contracte, unul de 5 ani, altul pentru încă doi, în caz că jucătorul confirmă.