Trafic blocat pe A1 - Un camion încărcat cu băuturi s-a răsturnat și a luat foc

Un camion incarcat cu bauturi a fost implicat marti dimineata intr-un accident pe autostrada A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 339, in apropierea localitatii Sibot, judetul Hunedoara, circulatia in zona fiind oprita.

Iun 29, 2021 - 09:24
Urmărește-ne peGoogle news
Trafic blocat pe A1 - Un camion încărcat cu băuturi s-a răsturnat și a luat foc

Acesta a acrosat parapetul median si s-a rasturnat pe banda de urgenta, dupa care a izbucnit un incendiu.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 339, pe sensul catre Deva, in apropierea localitatii Sibot, judetul Hunedoara, un ansamblu rutier incarcat cu bauturi a acrosat parapetul median si s-a rasturnat pe banda de urgenta, apoi a izbucnit un incendiu.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane ranite, insa traficul rutier este oprit pe sensul catre Deva pentru a permite lichidarea incendiului.

In zona accidentului s-a format coloana de autovehicule de aproximativ 2 kilometri, astfel ca soferii sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor prezenti pentru fluidizarea circulatiei, sa adapteze viteza la conditiile de trafic si sa evite sa se angajeze in efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depasirile coloanelor de autovehicule sau intoarcerile pe segmente de drum unde aceasta manevra este interzisa.