Toto Cutugno și-a anulat toate concertele din 2022, inclusiv din România - Artistul italian are grave probleme de sănătate

Îndrăgitul artist Toto Cutugno le dă o veste proastă fanilor săi din România și nu numai. Concertul pe care urma să-l susțină la Sala Palatului din București, pe 8 mai, a fost anulat, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă artistul italian.

Urmărește-ne peGoogle news
Toto Cutugno și-a anulat toate concertele din 2022, inclusiv din România - Artistul italian are grave probleme de sănătate
Foto: Toto Cutugno/Facebook

Sănătatea artistului s-a degradat in ultima perioada din cauza afecțiunilor cronice avute, in trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostata.

In aprilie 2022, Toto Cutugno a suferit complicații si a fost internat de urgenta in stare critica intr-un spital privat, a transmis compania Eventim.

Datorita eforturilor medicilor starea lui este stabila, aceștia interzicându-i orice forma de efort. In prezent artistul se afla sub stricta supravegherea medicala.

Contravaloarea biletelor se va rambursa de către organizator in maxim 30 de zile de la solicitare prin intermediul celor de la Eventim sau casieria Salii Palatului.

Există și opțiunea ca biletul să fie preschimbat cu un voucher-bilet ce va putea fi folosit DOAR pentru achiziționarea de noi bilete la spectacolul UMANITAR Teatru pentru UCRAINA - Baletul Clasic din Ucraina susținut de trupa de balet “Ucrainian Classic Ballet” cu reprezentația Giselle in doua acte.