Tânărul interpret de muzică populară Adrian Bâc a murit la vârsta de 25 de ani - Acuzații grave la adresa medicilor

Adrian Bâc a decedat la Arad, în urma unui diagnostic pus prea târziu de medici, acuză rudele artistului.

Iun 24, 2021 - 09:22
Urmărește-ne peGoogle news
Tânărul interpret de muzică populară Adrian Bâc a murit la vârsta de 25 de ani - Acuzații grave la adresa medicilor

În cursul nopții de luni spre marți, Adrian a fost dus la camera de gardă a Spitalului Județean din Arad, scrie evz.ro. Avea tensiunea foarte mică, iar diagnosticul pus de medici a fost unul nemilos: ocluzie intestinală depășită.

Adrian Bâc era în infarct mezentric, iar medicii au decis să-l opereze de urgență. Tânărul a murit însă cum a fost scos din sala de operație, pe un pat de la ATI.

O rudă a cântărețului de muzică populară Adrian Bâc a comentat incidentul tragic pe Facebook, acuzând medicii de malpraxis.

S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – , spuse zeul. Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit (…) că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine). Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de 4 ore după deces. 4!!!!!”, se arată în comentariu.

Din păcate, oficial, conducerea Spitalului Județean Arad refuză să comenteze cazul artistului dispărut prea devreme, în urma operației.

Adrian Bâc era un cunoscut interpret de muzică populară bănățeană.

Tânărul a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, după care a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

Pasiunea pentru muzică l-a făcut să se dedice total carierei de solist.

Adrian împlinise 25 de ani pe 29 mai 2021, scrie Aradon.