Tânărul care s-a filmat la volanul unei autospeciale de Poliție, deși nu este polițist, a fost identificat

Un tânăr s-a filmat în timp ce se afla la volanul unei mașini de Poliție din județul Brașov, cu toate că nu este polițist, și a postat imaginile pe TikTok, pe care le-a șters ulterior.

Urmărește-ne peGoogle news
Tânărul care s-a filmat la volanul unei autospeciale de Poliție, deși nu este polițist, a fost identificat
Foto: Captură Video Poliția Română

Update:

Bărbatul care s-a filmat în timp ce conducea ilegal o mașină de poliție, a fost reținut.

Deocamdată, nu se ştie dacă făptaşul a avut acordul unor poliţişti pentru a face acest lucru.

Știre inițială

Autoritățile au informat că tânărul a fost identificat. Acesta are 19 ani și este din județul Ilfov. Acesta a fost dus la secția de Poliție, pentru audieri.

„Urmare a apariției în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliție, aceasta neavând calitatea de polițist, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:

În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliție aparține Poliției Stațiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022.

Urmare a celor constatate, la nivelul instituției au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii și clarificării stării de fapt.

La finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale, în consecință”, a transmis sâmbătă IPJ Brașov.

În imaginile pe care le-a postat pe rețeaua de socializare, se poate observa cum bărbatul se află la volanul mașinii de Poliție și spune:Băi băieţi, daţi şi voi muzica aia mai încet şi vă rog io frumos să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici”. Cel care filmează răspunde: „Bine, şefu, scuze de deranj!”

Vezi VIDEO AICI