Tânără sechestrată de fostul iubit într-un apartament, salvată de polițiștii din Prahova

Polițiștii din orașul prahovean Urlați au intervenit în forță, miercuri dimineață, într-un apartament din Urlați unde aveau informații că o femeie tânără se află în pericol real.

Tânără sechestrată de fostul iubit într-un apartament, salvată de polițiștii din Prahova

Mama acesteia a fost cea care le-a cerut ajutorul după ce fiica ei nu a mai răspuns la telefon. Femeia a fost găsită în apartament, amenințată de fostul partener cu cuțitul la gât.

Polițiștilor din Urlați li s-a cerut ajutorul miercuri, 13 octombrie, la primele ore ale dimineții să intervină pentru a salva o tânără, posibil răpită de fostul iubit de care se despărțise de ceva vreme.

Mama victimei a fost cea care a alertat polițiștii. Femeia vorbise la telefon cu fiica ei și știa că fostul concubin a luat-o cu forța dintr-o stație de autobuz, iar ulterior tânăra nu a mai răspuns la telefon.

În baza sesizării a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la locuința bărbatului. Având în vedere starea de pericol în care se putea afla femeia, polițiștii au pătruns în locuință, unde a fost găsit bărbatul care o amenința pe aceasta cu un obiect tăietor- înțepător”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Prahova.

După negocierile purtate cu acesta, bărbatul a renunțat la amenințări, s-a predat polițiștilor, care l-au imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cerecetărilor, arată sursa citată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe și amenințare, față de bărbat urmând a fi luată o măsură preventivă.