Tânără din Botoșani în comă la spital, după ce a câștigat un pariu că poate bea mai mult decât toți oamenii din bar

O femeie de 31 de ani din Botoșani, mamă a 7 copii, a ajuns în comă alcoolică la spital după ce a câștigat un pariu că bea mai mult decât toți cei din bar.

Urmărește-ne peGoogle news
Tânără din Botoșani în comă la spital, după ce a câștigat un pariu că poate bea mai mult decât toți oamenii din bar

Tânăra este mama a 7 copii și se afla într-un bar când a pus pariu cu bărbații aflați acolo că poate bea mai mult alcool decât ei, scrie Monitorul de Botoșani.

Femeia și-a turnat într-o halbă de bere 400 de mililitri de votcă, pe care a băut-o apoi pe nerăsuflate. A câștigat pariul, dar la scurt timp s-a prăbușit inconștientă, iar partenerii de pahar au sunat la 112.

Tânăra a fost luată direct din bar de o ambulanță și dusă la Centrul de Primiri Urgenţe din Săveni, dar pentru că starea femeii continua să se agraveze, cadrele medicale de acolo au solicitat transferul la Botoşani, aceasta fiind preluată de o ambulanţă cu medic.

Pacienta a fost preluată în comă de gradul III prin intoxicaţie voluntară etanolică. Starea acesteia era foarte gravă, reuşind să o stabilizăm pentru transferul la UPU Botoşani, unde a fost predată colegilor specialişti”, a declarat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani.

Femeia s-a aflat timp de câte ore în comă profundă, iar după ce și-a revenit a fost direcționată către secţia de psihiatrie, pentru un consult de specialitate.

Știrile ProTV