Tânăr prins în flagrant la Constanța, în timp ce încerca să pună în circulație bani falși

Poliţiştii din Constanţa au surprins în flagrant un tânăr de 23 de ani, în timp ce intenţiona să pună în circulaţie 1730 de euro, bani contrafăcuţi. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Urmărește-ne peGoogle news
Tânăr prins în flagrant la Constanța, în timp ce încerca să pună în circulație bani falși
Sursa foto: IPJ Constanța/ Ziare.com

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 23 de ani, în timp ce ar fi intenţionat să pună în circulaţie 1.730 de euro, contrafăcuţi”, au transmis reprezentanții IPJ Constanţa, într-un comunicat citat de Ziare.com.

Concomitent, poliţiştii au făcut cinci percheziţii domiciliare, în judeţul Constanţa, la locuinţele a patru persoane, cercetate pentru falsificare de monede, punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul de 23 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri legale”, mai transmite IPJ Constanţa.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.