Tânăr găsit în stare gravă, pe marginea unui drum din Vaslui

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost găsit în comă profundă, în această dimineață, pe marginea unui drum din localitatea Vulturești, județul Vaslui. Medicii de pe ambulanță care au intervenit la fața locului l-au transportat pe bărbat la spital și au anunțat poliția.

Apr 26, 2022 - 09:57
Urmărește-ne peGoogle news
Tânăr găsit în stare gravă, pe marginea unui drum din Vaslui
Foto: SAJ Vaslui/ Facebook/ Imagine cu caracter ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost transportat în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Vaslui după ce a fost găsit inconștient, zăcând pe marginea unei șosele din localitatea Vulturești.

Potrivit medicilor de pe ambulanță, băiatul era în comă profundă și era lovit la cap. Pentru că tânărul era în stare critică, a fost solicitată o altă ambulanță care l-a stabilizat și l-a transportat la spital.

„S.A.J. Vaslui a fost solicitat să intervină în localitatea Vulturești pentru un bărbat în vârstă de 27 de ani care a fost găsit inconștient pe carosabil. A fost trimisă o ambulanță B2 cu asistent medical din substația Negrești care a găsit pacientul în comă profundă și cu un traumatism craniocerebral sever produs în condiții necunoscute. Având în vedere starea critică a victimei, a fost solicitată ulterior intervenția ambulanței TIM, care a stabilizat victima și a transportat-o la Spitalul Vaslui", a declarat pentru presa locală dr. Dan Ungureanu, reprezentantul SAJ Vaslui.

Cazul a fost anunțat la Poliție, care a demarat o anchetă.