Soția lui Benone Sinulescu a oferit primele informații despre starea artistului

Sotia lui Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, a facut publice detalii despre starea de sanatate a artistului, acuzandu-l pe fostul impresar al artistului ca a raspandit informatii false despre starea de sanatate a lui Benone Sinulescu.

Iul 12, 2021 - 10:11
Urmărește-ne peGoogle news
Soția lui Benone Sinulescu a oferit primele informații despre starea artistului

Intr-o postare pe pagina de Facebook a artistului, sotia acestuia arata ca "avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului sau, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, a evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului sau".

Citește și: Benone Sinulescu a fost găsit inconştient, căzut în propria casă

Totusi, arata Elena Sinulescu, situatia creata "impune cateva precizari", pe care le vom reda integral, asa cum au fost prezentate de sotia artistului, pe Facebook:In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata.

In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient, ci a cazut si nu a dorit sa fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.

In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.

In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe "Nea Beni".

Se dovedeste ca Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu.