Simona Halep: „Mă consumă, mă stoarce de energie, parcă nu mai pot să fiu lucidă pe teren”

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) se pregătește de Wimbledon, primul turneu la care participă după accidentare de la gambă.

Iun 22, 2021 - 15:27
Urmărește-ne peGoogle news
Simona Halep: „Mă consumă, mă stoarce de energie, parcă nu mai pot să fiu lucidă pe teren”

Deținătoare a două turnee de Grand Slam, Simona Halep a ajuns luni la Londra și e gata să joace din nou, după o pauză de o lună și jumătate.

Într-un interviu pentru Eurosport, Halep a vorbit despre ce înseamnă să fie deținătoarea trofeului înainte de această ediție și despre cum o afectează restricțiile impuse jucătorilor de autorități. 

„Abia aștept turneul. Sunt foarte încântată de acest lucru (n.r- faptul că e deținătoarea trofeului). La Paris am avut experiența asta. Mi-a plăcut când am mers cu trofeul alături de Rafa. A fost un moment deosebit. Cred că la Wimbledon va fi diferit, mai ales că pandemia. Dar cred că va fi plăcut să fiu acolo cu trofeul.

Nu schimb nimic (n.r- în pregătirea unui turneu câștigat în anul precedent). Privești totul ca pe o nouă oportunitate, un nou turneu, o nouă săptămână, un nou an. Amintirile și experiențele frumoase îți rămân și ai mai multă încredere când mergi în același loc. Dar fiecare meci, la acest nivel, este extraordinar de greu.

Nu îmi plac condițiile de cantonament, nu mi-au plăcut niciodată. Iar restricțiile sunt foarte dificile pentru mine. Nu mă plâng pentru că suntem norocoși că avem aceste turnee, dar nu îmi place bula. Nu îmi place deloc! Mă consumă, mă stoarce de energie. Iar faptul că stau doar în cameră și nu am voie să ies parcă mă obosește și nu mai pot să fiu lucidă pe teren. 

Dar sunt restricții pe care toate fetele le respectăm și așa trebuie să facem în continuare. Nu o să stau să mă plâng prea mult, dar nu îmi place”, a spus Simona Halep pentru Eurosport.