Simona Halep a fost învinsă în primul meci jucat după accidentarea de la Roma - Reacția sportivei din România

Simona Halep a părăsit turneul WTA de la Montreal în turul al doilea, după un meci care a durat două ore și 45 de minute cu Danielle Collins.

Aug 12, 2021 - 09:44
Urmărește-ne peGoogle news
Simona Halep a fost învinsă în primul meci jucat după accidentarea de la Roma - Reacția sportivei din România
Campioană la Openul Canadei în 2016 și 2018, Halep a câștigat categoric primul set, scor 6-2, dar le-a cedat pe următoarele două cu același scor, 6-4.
La finalul duelului, Simona s-a arătat mulțumită de ceea ce a reușit pe teren.
"A fost un meci special după câteva luni de pauză forțată din cauza accidentării. Am jucat foarte bine și sunt foarte mulțumită cu tot ceea ce s-a întâmplat (n.r. pe teren), nu mă așteptam să fiu la nivelul acesta.
Sunt din ce în ce mai bine (n.r. din punct de vedere fizic) și am senzații pozitive despre cum am jucat astăzi.
Am jucat trei ore la un nivel foarte înalt cu cineva care în ultima vreme a câştigat meciuri şi turnee" - a declarat Simona Halep, conform presei din Canada.
 
Pentru prezența la turneul de la Montreal, Simona Halep va primi $13.300 și 60 de puncte WTA.

Turneul de la Montreal este prima competiţie a sportivei după accidentarea suferită la gambă - Simona Halep nu a mai jucat din 12 mai, când s-a accidentat la turneul de la Roma.

Jucătoarea din SUA a ajuns la 12 victorii consecutive în circuitul WTA: s-a impus în turneele de la Palermo și San Jose și s-a calificat în optimi la Montreal.

În runda următoare, Danielle Collins se va confrunta cu Jessica Pegula (SUA, 30 WTA), care a trecut de Anastasia Pavyluchenkova (Rusia, 17 WTA și favorită 10), scor 1-6, 6-3, 6-2.

National Bank Open (Monteal): 9-15 august, face parte din categoria WTA 1000. Simona Halep a câștigat competiția în 2016 și 2018.

HotNews