Scandal sexual în handbalul românesc între o jucătoare și un oficial important al echipei Danubius Călărași

Handbalul românesc are de-a face cu cel mai picant scandal din ultima perioadă. Judecătorii au de rezolvat un caz complicat, o răfuială intimă între o jucătoare și un oficial important al echipei Danubius Călărași.

Iun 15, 2021 - 15:58
Iun 15, 2021 - 16:00
Urmărește-ne peGoogle news
Scandal sexual în handbalul românesc între o jucătoare și un oficial important al echipei Danubius Călărași
Sursă foto: reporteris.ro
Alexandra Ecaterina Strătulat, componentă a lotului național de tineret, s-a transferat în timpul pandemiei de la LPS Iași la Danubius Călărași. Acolo, viața și cariera ei aveau să ia o traiectorie nedorită de pe urma relației avute cu patronul clubului, Cristian Gavrilă. 

Relația dintre cei doi ar fi depășit sfera profesională, iar acuzațiile lansate acum sunt de o gravitate extremă: patronul Cristian Gavrilă o acuză pe jucătoare că s-a prostituat, în timp ce handbalista afirmă că e hărțuită de acesta. Cazul a ajuns pe masa judecătorilor, scriu jurnaliștii de la reporteris.ro.
Problemele dintrei cei doi s-au acutizat în momentul în care, conform spuselor lui Cristian Gavrilă, jucătoarea ar fi început să aibă diverse pretenții financiare și materiale.

A solicitat sprijin pentru a-și putea face prezența la cursuri, a primit o tabletă IPad. Având în vedere că urma să primească banii de la alegeri, am zis că nu e nicio problemă în a-i recupera. Ca oficial a fost la federație să rezolve contractele, i s-a plătit cazare și masă plus transport pentru a rezolva acele lucruri

La întoarcerea de la federație a spus că și-a spart telefonul și că nu mai are cum să comunice și i s-a dat cu titlu de împrumut un iPhone nou. A fost nemulțumită de calitatea lui și a solicitat sprijin pentru cumpărarea ultimului tip de iPhone pentru a-și putea face poze de o calitate mai bună. 

La achiziționarea acestui iPhone i s-a spus că trebuie să restituie celălalt telefon. Nu s-a întâmplat nici până astăzi. Pentru că urma să primească o sumă lunară de 2.500 de lei, am crezut că nu va fi o problemă în a-mi recupera banii. Apoi, la un meci oficial, s-a accidentat. De fapt, a mimat că s-a accidentat 

A primit bani pe card și cash, aceste sume apar pe extrase bancare și ștate de plată. În aprilie, însă, i-am solicitat bunurile și banii înapoi. S-a dus la Poliție, spunând că o hărțuiesc. Am depus și eu hârtii, arătând că de fapt îmi cer lucrurile înapoi- Cristian Gavrilă, potrivit sursei citate

În numele Alexandrei Ecaterina Strătulat a vorbit mama ei, Mihaela Preda, care lansează alte acuzații grave. 

„A existat o relație între el și fiica mea (...). A vrut s-o omoare în fața blocului, la Iași, unde a urmărit-o mai mult timp. A strâns-o de gât, a auzit cineva și a intervenit. O hărțuiește, este mereu prezent la Iași, stă în mașină și o pândește. Ea și-a schimbat numărul de telefon din cauza lui, i-a hărțuit prietenii. 

Trimite poze la 02:00 dimineața în fața ușii noastre. Am luat-o de la Călărași pentru că acolo a vrut s-o omoare. Locuia în gazdă, cu alte colege, a vrut s-o strângă de gât în casă”, a afirmat mama jucătoarei, conform reporteris.ro.

„Vreți să știți realitatea despre bani? Nu i-a plătit transferul, nu i-a înregistrat contractul. Fiica mea, care a făcut parte din lotul național de tineret, a jucat un meci pentru Danubius Călărași fără contract. I-a făcut o hârtie de mână cu 5 minute înainte. Este meciul la care s-a și accidentat, noi avem înregistrarea că a fost pe teren. Acest club nu-și plătește jucătoarele, nu plătește gazda unde fetele locuiesc, nu respectă nimic din înțelegere.

După fiecare agresiune, apărea ba cu un ceas, ba cu o tabletă. I le făcea cadou și acum spune că sunt ale lui. Am apelat la un ordin de restricție pentru că o terorizează. Îi terorizează colegii de la Facultatea de Educație Fizică și Sport”, a mai dezvăluit mama Alexandrei.