Scandal la bordul unui avion de pe ruta Copenhaga-București - A fost solicitată intervenția forțelor de ordine

Mai mulți pasageri s-au luat la bătaie într-un avion Wizzair, care a aterizat la 21:25 pe aeroportul Otopeni, de pe ruta Copenhaga-București. Piloții au solicitat intervenția forțelor de ordine.

Mar 24, 2022 - 23:00
Mar 24, 2022 - 23:03
Urmărește-ne peGoogle news
Scandal la bordul unui avion de pe ruta Copenhaga-București - A fost solicitată intervenția forțelor de ordine
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Un român în vârstă de 44 de ani a provocat un scandal la bordul aeronavei Copenhaga - București și a fost preluat, joi seara, de Poliția de Frontieră direct din avion.

Bărbatul era în stare avansată de ebrietate, potrivit Digi24.

La Aeroportul Internațional Henri Coandă, echipajul zborului unei companii aeriene a solicitat de urgență, prin turnul de control, intervenția poliției de frontieră la bordul aeronavei la aterizare.

Motivul, un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcția Copenhaga-București. Bărbatul, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a fost preluat din aeronavă la aterizare de către polțtia de frontieră, urmând a se întocmi lucrare penală pentru încălcarea prevederilor Codului aerian ( art. 119 alin 2)”, au transmis, joi seara, reprezentanții Poliției de Frontieră.

Nu au fost victime și nu au fost identificate asupra lui arme sau obiecte periculoase, precizează Poliția de Frontieră, potrivit Digi24.