Regina Elisabeta a II-a a petrecut la spital noaptea de miercuri spre joi

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a petrecut o noapte în spital, pentru a face o serie de analize medicale. Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham, care a informat că regina s-a internat miercuri și a fost externată joi, la prânz.

Urmărește-ne peGoogle news
Regina Elisabeta a II-a a petrecut la spital noaptea de miercuri spre joi

Internarea de o noapte vine după ce medicii i-au recomandat Reginei, în vârstă de 95 de ani, să se odihnească timp de câteva zile. Regina și-a anulat, în cursrul zilei de miercuri, o vizită pe care urma să o efectueze în Irlanda de Nord.

Regina a acceptat cu reticență recomandările medicale de a se odihni în următoarele câteva zile”, se mai arată în comunicatul citat, precizândându-se că „majestatea sa este într-o dispoziție bună și este dezamăgită că nu va mai putea vizita Irlanda de Nord, unde urma să participe la o serie de angajamente astăzi și mâine”, informează Palatul Buckingham, într-un scurt comunicat de presă, citat de Reuters.

Surse din apropierea Reginei spun că aceasta a fost internată în spital "din motive practice" și că echipa sa medicală a avut "o abordare prudentă".

Aceleași surse susțin, totodată, că Regina Elisabeta a II-a s-a întors la birou pentru a lucra imediat după ce a fost externată din spital și a întreprins câteva sarcini ușoare.