Prima apariție în public de la începutul războiului din Ucraina a Alinei Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

Cea despre care se spune că este iubita președintelui rus Vladimir Putin, Alina Kabaeva, a fost fotografiată în public pentru prima dată de când a început invazia Moscovei în Ucraina.

Urmărește-ne peGoogle news
Prima apariție în public de la începutul războiului din Ucraina a Alinei Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin
Sursa foto: Instagram Alina Kabaeva - Kremlin.ru/ Wikimedia

Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, fostă campioană olimpică, și-a făcut apariția într-o sală de sport, urmărind antrenamentele juniorilor care urmează să participe la un festival de gimnastică ritmică, festival care îi și poartă numele.

Kabaeva, care apare foarte rar în public, a fost fotografiată alături de antrenoarele de la gimnastică ritmică.

Alina Kabaeva are în palmares două medalii olimpice în palmares, 14 medalii la Mondiale și 21 la Europene.

Vladimir Putin, 69 de ani, a divorțat în 2013 de Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya, alături de care stătuse trei decenii.

Presa din Rusia evită să facă o legătură între gimnastă și liderul rus, de teama cenzurii, dar mulți o consideră pe aceasta prima doamnă neoficială a Rusiei.

Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase și discrete femei din țara noastră. Gimnasta nu apare nu apare în public aproape niciodată, nu apare pe rețelele de socializare și nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în centrele comerciale”, a scris revista Cosmopolitan din Rusia.

Despre Putin și Kabaeva se spune ca ar avea patru copii împreună, însă cei doi nu au confirmat zvonurile niciodată. Aceștia ar avea două fete gemene în vârstă de şapte ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveţia, în februarie 2015, dar şi alţi doi băieţi.

Putin a dispreţuit întotdeauna întrebările despre viaţa sa personală.

Am o viaţă privată în care nu permit amestecul. Trebuie respectată. Întotdeauna am reacţionat negativ la cei care se uită la vieţile altora”, a declarat Vladimir Putin în cadrul unui interviu.