Portugalia - Franţa 2-2

EURO 2020. Germania - Ungaria și Portugalia - Franța, ultimele meciuri din grupa F, s-au încheiat cu același scor, 2-2.

Iun 23, 2021 - 23:59
Urmărește-ne peGoogle news
Portugalia - Franţa 2-2

Final incredibil de grupe: pe rând, toate echipele din Grupa F au fost calificate, iar 3 dintre ele și eliminate. Franța a câștigat grupa și vine la București să întâlnească Elveția, în timp ce nemții au reușit in-extremis să prindă optimile

Seară fantastică pentru finalul grupelor Euro 2020. Pe rând, toate cele 4 echipe au fost calificate în "optimi". Până la urmă, outsidera Ungaria a rămas pe dinafară, deși cu 6 minute înainte de final era în optimi.

Adam Szalai a deschis scorul pentru maghiari în minutul 11. Nemții au replicat subțire în prima repriză, doar o bară din partea lui Hummels, și erau eliminați la pauză.

Fiindcă dincolo, la Budapesta, Franța și Portugalia încheiau primele 45 minute la egalitate, 1-1. Două goluri din penalty, primul Ronaldo, după ce Lloris l-a făcut KO pe Danilo (31). Celălalt, Benzema în prelungiri, după ce Mbappe a căzut ușor în careu. Jocurile erau deschise.

Și, la doar 16 minute după ce era prima în grupă, Portugalia a picat pe ultimul loc. Și era out de la Euro! Benzema a marcat de la limita ofsaidului, doar după intervenția VAR, și a cutremurat clasamentul grupei F. Însă Lahoz, iute la penalty-uri, a mai dat unul pentru lusitani. 

Henț din scurt Kounde, iar Ronaldo. Și al 5-lea său gol la acest CE! Dincolo, deznodământul era departe: nemții egalau, erau pe Wembley cu Anglia, pentru ca maghiarul Schafer să înghețe Germania după doar două minute. A înțepat cu capul de lângă Neuer și a făcut un neașteptat 2-1! Însă Goretzka a egalat și a trimis Germania mai departe. Franța vine la București, nemții merg la Londra!

Gazeta Sporturilor