Polițiștii din Alba au schimbat roata unei ambulanțe care făcuse pană, în timp ce transporta la spital o pacientă în stare critică

O întâmplare care îi are în rolul principal pe agenţii de poliţie rutieră din Alba este relatată pe un grup de Facebook. Poliţiştii au schimbat roata unei ambulanţe care se afla în pană şi care transporta un caz grav.

Iun 20, 2021 - 16:47
Urmărește-ne peGoogle news
Polițiștii din Alba au schimbat roata unei ambulanțe care făcuse pană, în timp ce transporta la spital o pacientă în stare critică
Potrivit mesajului transmis pe rețeaua de socializare, câţiva poliţişti rutieri din Alba aflaţi în timpul serviciului au sărit în ajutorul echipajului unei ambulanţe care transporta judeţul cu o pacientă aflată în stare gravă, în drum spre Spitalul din Târgu Mureş.
 
Ambulanţa a făcut pană la intrare în Alba, iar poliţiştii au fost cei care au schimbat rapid roata, cu ajutorul unor unelte aduse rapid de la o vulcanizare din apropiere.
 
”Voiam să le mulţumim colegilor dvs. de la Serviciul Rutier Alba pe această cale. La intrare în Alba…am facut pană… aveam pacientă în maşina pt. cardiologie, cod roşu, stare critică.
 
Mergeam de la Petroşani de la Tg Mureş… mulţumesc mult pentru ajutorul acordat colegilor mei de către poliţişti.
 
L-au ajutat pe colegul meu să schimbe roata (au adus chiar şi chei de la o vulcanizare)” este mesajul postat pe un grup al poliţiştilor.