Polițiști amenințați de un bărbat acuzat că a îngropat în curtea casei pistolul și grenada cu care a fost amenințat șeful Poliției din Dâmbovița

Un individ de 30 de ani din Vlădeni, județul Dâmboviţa, a ajuns în arestul poliției joi seară, acuzat că ar fi îngropat în curtea casei sale un pistol și o grenadă. Acestea aparțineau naşului său, cunoscut în lumea interlopă drept „Turcu”.

Noi 19, 2021 - 09:01
Urmărește-ne peGoogle news
Polițiști amenințați de un bărbat acuzat că a îngropat în curtea casei pistolul și grenada cu care a fost amenințat șeful Poliției din Dâmbovița

Cel din urmă a fost arestat preventiv de mai bine de două luni, după ce s-a filmat pe o rețea de socializare în timp ce îl amenința cu arma și cu grenada pe șeful poliției din Dâmboviţa.

Finul lui Turcu, spun anchetatorii, a luat ulterior pistolul și grenada apărute în filmare și le-a îngropat în grădina sa. Numai că polițiștii au aflat totul și au făcut percheziții, în urma cărora au descoperit armamentul.

El a fost încătușat și dus în arestul IPJ Dâmbovița. Vineri, nașul și finul urmează să fie duși în fata magistraților cu propunere de arestare, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și favorizarea infractorului.

Sunt pregătit, dacă e să mă duc, nu mă duc la pârnaie că m-ai prins pe mine drogat la volan, nu, nu, nu, dacă vrei să mă duc la pârnaie, mă duc că te mierlesc, mă! Aveți veste antiglonț?”, spune Turcu către șeful poliției, în timp ce încarcă pistolul și îi arată grenada.

Știrile ProTV