Plan Roșu de Intervenție în Teleorman, după un accident cu opt victime

Un grav accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo s-a produs, miercuri seară, pe DN 65A, în Putineiu din Teleorman.

Aug 4, 2021 - 21:59
Aug 4, 2021 - 22:17
Urmărește-ne peGoogle news
Plan Roșu de Intervenție în Teleorman, după un accident cu opt victime

UPDATE

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65A Piteşti-Turnu Măgurele, la ieşire din localitatea Putineiu, judeţul Teleorman, un autoturism a acroşat două atelaje hipo. Potrivit primelor informaţii, două persoane au decedat, iar alte 6 persoane (1 adult şi 5 copii) au suferit leziuni, sunt conştiente şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, a transmis Centrul Infotrafic.

Știre inițială:

Potrivit autorităţilor, accidentul s-a produs, miercuri seară, pe DN 65, în zona localităţii Putineiu.

În accident au fost implicate un autoturism şi un atelej hipo.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Rosu de Intervenţie. Din informaţiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în urma accidentului sunt rezultate opt victime, dintre care două inconştiente, a transmis IGSU.

La fata locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 6 ambulanţe SMURD şi 8 ambulanţe SAJ.