Percheziții de amploare la PTF Borș, într-un dosar de corupție - Șase persoane au fost duse la audieri

Zeci de poliţişti DGA coordonaţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor au blocat, marţi, Punctul de Trecere a Frontierei Borş l, percheziţionând gheretele şi birourile Poliţiei de Frontieră.

Urmărește-ne peGoogle news
Percheziții de amploare la PTF Borș, într-un dosar de corupție - Șase persoane au fost duse la audieri

Acţiunea, care e sprijinită şi de Jandarmeria Bihor, ar fi declanşată într-un dosar de corupţie în legătură cu înlesnirea intrării în spaţiul Schengen a unor cetăţeni care nu îndeplinesc condiţiile pentru acest lucru.

Faptele ar fi fost comise în perioada 2020 - 2021.  

Punctul de intrare în ţară a fost blocat marţi dimineaţă pentru o perioadă de timp atât pe sensul de intrare în România, cât şi pe sensul de ieşire din ţară, în zonă formându-se cozi de maşini care au fost dirijate spre Punctul de trecere a frontierei Borş ll, pentru a debloca circulaţia.   

Poliţiştii DGA au percheziţionat atât clădirile administrative cât şi arterele destinate controlului, pe sensul de intrare şi ieşire din ţară.   

La acţiune participă, notează Adevărul.ro, aproximativ 100 de poliţişti DGA şi jandarmi care au ridicat 6 persoane şi le-au condus la sediul Parchetului Bihor, pentru audieri.