Patru tineri din Focșani au vrut să facă grătar în balcon, dar l-au scăpat de la etajul opt - Acesta a căzut pe o mașină din parcare

Patru tineri care petreceau pe balconul unui apartament aflat la etajul opt al unui bloc din Focşani au scăpat grătarul. Luneta unei maşini a fost distrusă, momentul fiind observat de un echipaj de jandarmi, sosit la faţa locului din cauză că muzica era prea tare. Unul dintre tineri a fost amendat, iar jandarmii au întocmit actele de sesizare penală pentru distrugere.

Urmărește-ne peGoogle news
Patru tineri din Focșani au vrut să facă grătar în balcon, dar l-au scăpat de la etajul opt - Acesta a căzut pe o mașină din parcare
Foto: jurnaldevrancea.ro

Jandarmii au intervenit, duminică, 15 mai, la un incident petrecut pe Bulevardul Unirii din Municipiul Focşani.

Patru tineri petreceau pe un balcon aflat la etajul opt al unui bloc, iar muzica era la intensitate prea mare.

”În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare”, au transmis, pentru jurnaldevrancea.ro, reprezentanții jandarmilor din Focşani.

Aceştia au precizat că unul dintre tineri a coborât, a recunoscut că este grill-ul său şi l-a scăpat din greşeală de la balconul apartamentului.

Jandarmii l-au sancţionat pe bărbat cu amendă în cuantum de 200 lei pentru tulburarea liniştii şi i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.